Op zondag, 23 oktober heeft harmonie St. Aemiliaan in de Oranjerie te Roermond deelgenomen aan het bondsconcours van de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen. Nadat ons harmonieorkest in de afdeling superieur vijf keer achtereenvolgens een eerste prijs met lof der jury heeft behaald, zijn wij er in geslaagd bij onze eerste concoursdeelname in de concertdivisie te scoren en wel 93,5 punten, Predikaat C. Daarenboven dagprijswinnaar met het hoogste puntenaantal en Landskampioen.

Het is dus feest in Bleijerheide voor de gehele Aemiliaanfamilie!!!

Als dank voor ieders inzet vieren wij op zondag 30 oktober feest.
Na eerst een feestelijke tocht naar het gemeentehuis onder begeleiding van de Harmonie St. Pancratius Nulland worden we aldaar ontvangen door het college van Burgemeester en Wethouders om 10.45 uur. Na afloop rond 11.30 uur, wederom onder begeleiding van de harmonie St. Pancratius, zullen we rond 12.00 uur in het patronaat te Bleijerheide gereed staan voor een receptie.

Wij nodigen u van harte uit met ons in de feestvreugde te delen op de receptie tussen 12.00 en 13.00 uur in caf? het Patronaat te Bleijerheide.
Na afloop van de receptie is er nog een gezellig samenzijn met het muzikale duo Torsica waarbij u van harte welkom bent.

Namens het concourscomit?,

Andr? Coumans, voorzitter
Jos Jeha, secretaris


Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2005 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Oktober 2005 »