Vanaf heden is de website van Harmonie St. Aemiliaan geheel vernieuwd. Naast het nieuwe domein, www.aemiliaan.nl, dat al enkele weken actief is, is nu ook de site compleet in een nieuw jasje gestoken. Onder leiding van Ludo Bloemen en Floris Courtens is niet alleen het design van de website op de schop genomen, maar ook de achterliggende techniek. De hoeveelheid informatie is fors toegenomen in vergelijking met de vorige website. Enkele nieuwe onderdelen die vanaf heden op de vernieuwde website te vinden zijn:

Kaarten reserveren
Vanaf vandaag kunt u online kaarten reserveren, zodat u geen enkel concert meer hoeft te missen. Zodra er kaarten voor een concert te verkrijgen zijn, zal dit op de eerste pagina, de zogenaamde HOME-pagina verschijnen.

Donateur worden
Bent u nog geen donateur van de harmonie en wilt u de harmonie een (kleine) jaarlijkse bijdragen geven, dan kunt u zich online opgeven. Als u de gegevens hebt ingevuld zal een lid van de Commisie van Donateurs contact met u opnemen.

De Voorstelling
"De Voorstelling" was misschien wel de meest bekendste rubriek van ons verenigingsblad Familiaan. Helaas wordt de Familiaan niet meer uitgegeven en daarom leek het ons leuk om "De Voorstelling" voort te zetten op internet. Olaf K?rver zal het spits afbijten.

Poll
Een aantal keer per jaar komt hier een stelling te staan over een onderwerp dat de harmonie bezig houdt. Geef uw mening en bekijk wat anderen er van vinden.

Column
Hier krijgt iedereen de mogelijkheid om een column over iets te schrijven. Geef je mening over iets.

Zoals u misschien wel zult merken zijn er nog veel meer nieuwe dingen te vinden op de website. Helaas zijn sommige onderdelen nog niet actief. Dit zal binnenkort gebeuren. Het loont dus om regelmatig Aemiliaan.nl te bezoeken.
Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2005 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Oktober 2005 »