Op donderdag 28 april j.l. werd Cor Kluytmans uit handen van burgemeester Jos Som onderscheidden met een lintje en hij werd daarmee lid in de orde van Oranje Nassau.

Cor Kluytmans geboren als zoon van het legendarisch kasteleinsechtpaar Karl en Louisje Kluytmans die sinds mensenheugenis caf? en harmoniezaal Kluytmans beheerden werd in 1964 lid van harmonie St.Aemiliaan. Hij koos voor de trompet en dit is het instrument dat hij tot op heden nog altijd bespeelt.

In 1975 werd Cor bestuurslid. Na een aanloopperiode van twee jaar werd hij tweede secretaris en in 1979 eerste secretaris, welke functie hij maar liefst 20 jaar bekleedde. Van 2001 tot 2003 was hij bestuurslid muziekzaken. In 1999 werd hij door harmonie
St.Aemiliaan benoemd tot erebestuurslid.

Naast zijn activiteiten bij harmonie St.Aemiliaan is Cor Kluytmans sinds 1980 ook nog actief binnen het W.M.C; bij het W.M.C. bekleedt hij momenteel de functie van voorzitter van de commissie mars en showwedstrijden.

Bovenstaande toont aan dat Cor Kluytmans heel, heel veel tijd in zijn hobby heeft gestoken en bovendien is bekend dat hij als bestuurder maar ook als muzikant zijn zaken altijd perfect in orde heeft. Daarom is dit lintje voor Cor Kluytmans beslist op zijn plaats.
Bekijk het actuele nieuwsoverzicht »

Bekijk alle nieuwsberichten van 2005 »
Bekijk alle nieuwsberichten van Juni 2005 »