Concert Markt

Zondag 16 juni 2024 speelt Harmonie St. Aemiliaan om 13:00 uur een concert op de Markt in Kerkrade. Kom genieten van zomerse muzikale klanken in een hopelijk stralend zonnetje.

Kaartverkoop Magische Decemberklanken - 50 jaar kerstconcert Kerkrade

De kaartverkoop MAGISCHE DECEMBERKLANKEN – 50 jaar kerstconcert Kerkrade 22 december 2024 om 19:00 uur in Theater Kerkrade is gestart.

Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide verzorgde in 1974 als eerste vereniging een kerstconcert in Kerkrade. Sindsdien zijn de kerstconcerten van ‘de Aemiliaan’ uitgegroeid tot een geliefde traditie. Tijdens deze jubileumeditie zal het orkest worden vergezeld door koren, zangsolisten en artiesten. Het programma bevat een verrassend ‘Menu à la Carte’ met een mix van magische (kerst-)muziek en betoverende melodieën, passend in de tijd van het jaar.

St. Aemiliaan beleeft de pracht van de feestdagen in het theater, waar publieksvriendelijke muziek en gezang samensmelten tot een betoverende symfonie.

Met medewerking van o.a. het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus.

Kaarten zijn te koop aan de kassa van het theater of via de website, bereikbaar via deze link

Lees meer >

Jubilarissenviering

Afgelopen vrijdag vond de gezamenlijke jubilarissenviering van de Kerkraadse muziekverenigingen plaats, georganiseerd door de Klankstadfederatie in samenwerking met Gemeente Kerkrade. Tijdens deze viering werden de jubilarissen uit 2023 gehuldigd. Zo werden ook onze jubilarissen Franz Nitsche, Harry Thoren en Paul Souren in het zonnetje gezet.

Harry en Paul konden gisteravond helaas niet aanwezig zijn en mogen het beeldje op een later moment in ontvangst nemen.

 

Roderlandtoernooi 14 april 2024

Harmonie St. Aemiliaan organiseert op 14 april 2024 de 35e editie van het Roderlandtoernooi. Het solistenconcours vindt plaats in het verenigingslokaal ’t Patronaat, Ursulastraat 232 te Kerkrade. De organisatie hoopt, net als bij de voorafgaande edities van het toernooi, weer solisten van diverse niveaus van veel verenigingen te mogen begroeten.

Lees alle informatie rondom het roderlandtoernooi 2024 >