Concert Cooperation

Op zaterdag 8 oktober 2022 verzorgen Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide en Muziekvereniging TOG Welten-Heerlen een mooie concertavond in het gemeenschapshuis ’t Patronaat. Behalve hun eigen concertprogramma zullen de beide verenigingen aan het einde van de avond, als één groot orkest nog enkele stukken ten gehore brengen. Beide verenigingen staan onder leiding van hun vaste dirigent Txemi Etxebarria.

Het concert begint om 20:00 uur in 't Patronaat aan de Ursulastraat 232 in Kerkrade en is vrij toegankelijk. Wel wordt een vrije gave zeer op prijs gesteld. 

Overlijden Wilma Rumpen

Gisteren hebben wij vernomen dat Wilma Rumpen op 68-jarige leeftijd is overleden. Wilma bespeelde de klarinet in onze vereniging en zorgde jarenlang als archivaris voor ons muziekarchief. Ook konden wij altijd op haar creativiteit een beroep doen.
Alhoewel zij de afgelopen jaren haar activiteiten voortzette bij andere verenigingen, volgde zij onze harmonie nog altijd met grote interesse en bezocht zij regelmatig samen met haar man Arno onze concerten.
Wij condoleren Arno, haar zonen Bas en Jeroen met partners en kinderen, met dit enorme verlies en wensen hen heel veel sterkte toe voor de tijd die komen gaat.

 

Lees meer >

Overlijden Ine Berendsen

Diep bedroefd delen wij mede dat ons bestuurslid en klarinettiste Ine Berendsen-Essers plotseling op 64-jarige leeftijd is overleden. Wij zullen Ine blijven herinneren als een zeer liefdevolle, betrokken en bovenal trotse muzikante van onze vereniging. Tevens was Ine als vrijwilliger verbonden aan het WMC.

De hele Aemiliaan-familie wenst haar nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe met dit enorme verlies. Op nadrukkelijke wens van Ine en haar familie zullen onze muzikale activiteiten rondom het WMC worden voortgezet.

Ine, je blijft altijd een van ons!

Maestro concert 2022

De derde editie van ons Maestro concert zal plaatsvinden op zondag 26 juni 2022 om 11:00 uur in ’t Patronaat in Bleijerheide. Ook dit jaar hebben we drie kundige maestro kandidaten, die hun dirigeerkunsten willen laten zien.

Joyce Robijns, Arno Deckers en Fer Kousen zullen strijden om de titel “Maestro 2022”, waarbij laatstgenoemde zal proberen zijn titel uit 2019 te verdedigen.

Er zal een gevarieerd programma ten gehore worden gebracht en we nodigen jullie van harte uit om dit concert bij te wonen. Er wordt geen entree gevraagd, maar een vrije gave is welkom.

Lees meer >