maandag 21 januari 2019
  • volg harmonie sint aemiliaan op twitter

Voorspeelavond & Pinokkio-concert

Op vrijdagavond 13 april a.s. vinden twee bijzondere activiteiten plaats in 't Patronaat Bleijerheide. De jeugdcomissie van harmonie St. Aemiliaan organiseert op deze avond de voorspeelavond en het Pinokkio-concert.
Om 18:30u begint de voorspeelavond. Vele (jeugdige) leden van de harmonie zullen voor u optreden met een solo of duet. Deze avond dient tevens als generale repetitie voor het Roderlandtoernooi, dat op zondag 15 april zal plaatsvinden in 't Patronaat.
Rond 20:00u zal de voorspeelavond afgelopen zijn en zal het jeugdorkest beginnen met het Pinokkio-concert. Dit bijzondere concert vertelt het verhaal van Pinokkio van schrijver Carlo Collodi. In een samenspel van het jeugdorkest en een verteller zal het sprookje van Pinokkio (muzikaal) tot leven komen. De verteller zal gespeeld worden door Rutger Courtens. Hij is onder andere bekend van zijn acteerwerk bij Toneelvereniging Excelsior Kerkrade. Nog een bijzonder element aan dit concert is dat muzikanten, die nog niet verbonden zijn aan een harmonie, de kans hebben gekregen om mee te spelen. Op deze manier hoopt harmonie St. Aemiliaan ook deze muzikanten te laten zien, hoeveel plezier het is om in een harmonie te spelen.
Kortom, een avond die u niet mag missen!
De avond begint om 18:30u in 't Patronaat aan de Ursulastraat 232 in Kerkrade. Entree is vrije gave.