maandag 21 januari 2019
  • volg harmonie sint aemiliaan op twitter

Kerst 2018

Op zaterdag 22 december a.s. vindt in ’t Patronaat in Bleijerheide het traditionele Kerstconcert van Harmonie St. Aemiliaan plaats. Onder het thema “A Classic Christmas Concert” zal de harmonie onder leiding van Txemi Etxebarria een gevarieerd programma ten gehore brengen.
Bekende kerstliederen worden afgewisseld door stemmige muziekwerken. Sonja Tavormina zal dit jaar op harp niet alleen meespelen met onze harmonie, maar ook enkele solo's ten gehore brengen.
Dit Kerstconcert is zoals gebruikelijk een “cadeau” van de Aemiliaan aan haar vele vrienden, sponsoren en sympathisanten en aan iedereen die in Kerststemming wil komen. De toegang is dan ook gratis (vrije gave). Het Kerstconcert begint om 20.00 uur, de zaal zal rond 19:30u opengaan.

Op vrijdag 14 december zal de harmonie een kerstconcert geven in het verzorgingstehuis Vroenhof in Kerkrade. Ook hier bent u van harte welkom om te komen luisteren.
Op maandag 24 december zal het jeugdorkest, door omstandigheden, helaas niet de jeugdmis kunnen opluistren in de kerk van Bleijerheide.

Wij wensen u alvast fijne en muzikale feestdagen.