woensdag 12 december 2018
  • volg harmonie sint aemiliaan op twitter

Club van 100

• Verbruggen, Yolanda
  • Westlands Bloemenhuis

Info

De club van 100 is zich steeds meer aan het ontwikkelen als een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor onze vereniging. Wij zijn dan ook blij dat het ledenaantal jaarlijks blijft stijgen. Zoals u ongetwijfeld zult weten wordt het steeds moeilijker om in deze tijd als vereniging het hoofd boven water te houden. Toch mogen wij als St.Aemiliaan niet klagen, er is een goede jeugdopleiding, een goede muzikale leiding, er wordt op niveau gemusiceerd en de uitstraling samen met ons ledenaantal mag er ook wel wezen.

Natuurlijk hoort u als lid van de Club van 100 ook bij onze vereniging en houden wij u per brief of per e-mail zoveel mogelijk op de hoogte van onze activiteiten. Is uw e-mailadres aan ons nog niet doorgegeven doe dit dan zo spoedig mogelijk aan onderstaand e-mailadres.
Voor onze belangrijke evenementen krijgt u een uitnodiging en voor een van deze concerten kunt u tevens beschikken over twee vrijkaarten.

Passend bij deze tijd hebben wij besloten om de leden van onze club van 100 te vermelden op onze website en u o.a. middels deze site op de hoogte te houden van het nieuws, de actualiteiten en onze activiteiten.

Voor verdere informatie over de Club van 100 kunt u terecht bij ons bestuurslid PR en sponsoring:

Jeanine Herberichs
janineherberichs@gmail.com